Univerzális ablakpárkányok kis és nagykereskedelme

Müanyagpárkány.hu

Nyílászáró beépítési segéd anyagok

párkányréstakaró, purhab, szilikon, tokrögzítő csavarok, Akril és sziloplaszt( szilikon) tömítő anyagok és Cosmofen tisztítók javító készletek

Elsősorban ablak forgalmazó és gyártó cégeknek, valamint nyílászáró beépítőknek forgalmazunk ablak beépítési segéd anyagokat. Viszont eladói státuszban az oldalunkon feltűntetett kiskereskedelmi áraktól, kedvezőbb árfekvésben kínáljuk termékeinket.
Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, azon termékeink amik mellett még nem szerepel az ár, azok elérhetőségéről, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Árainkat napi frissítéssel tüntetjük fel!

Purhabok

Első sorban a nyílászárók beépítésénél alkalmazandó. De többek közt ideális a párkányok ragasztására is. Itt megjegyzendő, hogy a párkányhoz sokszor használható alacsony tágulású purhab is.

A purhab kínálatunkban két féle kivitelben érhető el, úgy mint kézi valamint a pisztolyos purhab.

A pisztolyhabok nagy előnye a flakonos purhabbal szemben, hogy könnyebb vele dolgozni, ill. ha munka végeztével a megmaradt kötőanyag később is felhasználható mivel nem köt bele a pisztoly szárába.

Cégünk a SOUDAL szerződött partnere.

Szilikonok, sziloplasztok

A szilikonokat vagy más néven sziloplasztokat a műanyag párkányoknál az ablak és a párkány találkozásánál alkalmazzuk. Itt persze szóba jöhet a párkányréstakaró alkalmazása is. A fehér műanyag ablaknál értelem szerűen fehér, míg a színes ablakoknál a színtelen vagy Transzparens sziloplasztot alkalmazhatunk.

A sziloplaszt használatához szükségünk van egy sziloplaszt kinyomóra (sziloplaszt pisztoly) is.

Akril

Az akril hasonlóan alkalmazható mint a sziloplaszt avval a különbséggel hogy míg a szilikon ecetsavas és alkalmas kültérre és beltérre történő felhasználásra addig az akril elsősorban beltéri felhasználásra alkalmas. Az akril festhető így jól jöhet a fal és a műanyag takaróléc találkozásának kihúzására festés előtt.

A akril gombásodásra hajlamos így fürdőszobai kádak, zuhanykabinok vízzárására alkalmatlan.

Tokrögzítő csavar, rögzítő elemek

A tokrögzítő csavar az ablak beépítés legfontosabb eleme. A tévhittel ellentétbe nem a purhabnak kell az ablakot megtartani, hanem a tokrögzítő csavarnak. Mért alkalmazzuk a tokrögzítő csavart?

Mert előfúrás után azonnal a falba lehet rögzíteni a nyílászárót, a megcsavarozott ablakból az ékeket kivehetjük így a purhabozás egyenletes lesz nem szakítja meg az ék helye.

furattakaró dugó, furattakaró sapka

Manapság az ablak beépítésnél elvárás hogy a munka elvégzése után a kinyitott ablakokba ne legyen láthatóak a tokrögzítő csavarok feje. Ennek elkerülésére furatakaró dugó vagy más néven sapka alkalmazásával tudunk igényes munkát végezni.

A furattakaró dugó 13 furatba rakható elérhető fehér és barna kivitelben.

Aereco légbevezetők

A műanyag nyílászárók legfőbb tulajdonsága a hőszigetelés és a légzárás.

Sok esetben a ház szerkezetéből vagy a lakótérben történő magas páratartalommal járó tevékenységek (ruhaszárítás, főzés) miatt, a helyiség penészesedhet.

A penészesedés kialakulhat a nem megfelelő szellőztetés miatt is.

Előírás nyílt égésterű gázkészülékek használatakor is a megfelelő szellőztetés, ilyenkor nem hogy javasolt de előírás is a légbevezetők használata.

Cosmofen - PVC ragasztók és műanyag tisztító és polírozószerek

A COSMOFEN ragasztó hideg hegesztéses eljárással használható. A műanyag ablakok esetleges megrepedésének javítására alkalmazzák. Megkeményedése után műanyaggá válik.

A Cosmofen tisztítók a különböző mélységű karcolásokat távolítja el a műanyag nyílászáróról.

A Cosmofen 20 alkalmazása lehetővé teszi a műanyag ablakról beépítés után le nem húzott, ezáltal rásült védőfólia eltávolítására is.

SDS fúrószárak, Sorolók, párkány réstakarók, egyéb termékek

Két műanyag ablak összesorolásához használt sorló. Nagy előnye hogy sorolás után nem látszik, nem áll ki a síkból így a két különböző méretű ablak redőnye felszereléskor egymás mellé illeszthető. A rejtett sorolónak nincs statikai tartása, csak a két szerkezet közti párhuzam megtartására szolgál.

VÁRJUK KIVITELEZŐK ÉS VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT
Viszont eladói árgaranciánknak köszönhetően versenyképes árakat tudunk biztosítani minden kedves érdeklődőnknek

 viszonteladói program


MŰANYAG PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es műanyag párkány fehér


Bruttó 2,150 Ft/m

 párkány árak 

ALUMÍNIUM PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es élhajlított alumínium párkány fehér


Bruttó 5,574 Ft/m


 párkány árak


Műanyag párkány - VÁGÁSI FELÁR NÉLKÜL AKCIÓSAN!!!

univerzális kültéri és beltéri műanyag párkányok raktárról