Univerzális ablakpárkányok kis és nagykereskedelme

Műanyagpárkány.hu

Aereco légbevezető | Ablakbeépítési segédanyag

A műanyag nyílászárókba beépíthető (akár utólag is felszerelhető) a helyiség légutánpótlására szolgáló készülékek.

A helyiség légutánpótlása Aereco légbevezető használatával

Érzékelik a helyiségeken belüli páratartalom mindenkori mértékét és a pillanatnyi szellőztetési szükségleteknek megfelelően külső beavatkozás nélkül szabályozzák azt. Alapvetően két csoportra oszthatóak, a higroszabályzásos és akusztikus légbevezetők. Valamint léteznek a manuális avagy kézi beavatkozású légbevezetők.

Gázkészülékek légellátása Aereco légbevezető alkalmazásával

A nem zárható és növelt minimum hozamú légbevezetők szakszerű kiválasztásával és elhelyezésével, a nyílt égésterű gázkészülékek égési és szellőző levegőjének utánpótlása biztosítható. Biztosítani kell a szabad levegő áramlását a lakásban bezárt belső ajtók esetében is, megfelelő ajtó alatti résekkel és átszellőző rácsokkal.

A Gázművek által elfogadott Aereco légbevezető típusok


Az EMM 916 és az EAF 309 -es számú Aereco vagy Ennek megfelelő Helios márkájú szellőzők. Természetesen vannak ezen kívül is olyan Aereco légbevezetők amik megfelelnek a kívánt követelményeknek, de az esetek 90%-ban ezeket a típusokat alkalmazzuk.

Aereco szellőző a penészesedés ellen

Az aereco légbevezetőket nem csak akkor alkalmazzuk ha a helyiségben nyíltégésterű készülék van, hanem akkor is kíválóan alkamazható ha a valamilyen okból kifolyóla a szoba vagy bármely más helyiség falain penészesedés figyelhető meg. 

A penészesedés okai több dologra is visszavezethetőek, ezek közül általában a legtöbször előfordul okok:

  •  a nem megfelelő szellőztetés
  • az extrém magas páratartalommal járó tevékenység mint pl. a ruhaszárítás
  • a ház nem megfelelő szigeteléséből adódóan kialalkuló hőhíd

Hogyan működik a higro szabályzású Aereco légbevezető?

A higroszabályzású légbevezető Aereco EMM916 megefelelő működéséért egy 8 rétegű poliamid pántköteg a felelős. A szerkezet a helységeben megnövekvő páratartalamonak megfelelően duzzad vagy ernyed össze. Amint megnő a páratartalom az Aerecoban lévő poliamid köteg elkezd duzzadni, és a benne lévő lamállát nyitott állásba kéynszeríti. Ezzel a módszerrel az Aereco anélkül tudja a helyiséget megfelelő mennyiségű levegővel ellátni, hogy nekünk közbe kellene avatkozni.


Ha Önnek műanyag nyílászárói vannak és szüksége van AERECO légbevezető utólagos szakszerű felszerelésére akár a gázművek akár a penészesedés gátlására, akkor mi az előírásnak megfelelő légbevezetőt felszereljük Önnek rövid határ idővel. A szolgáltatás ára bruttó 20,000 Ft Budapest területén, ami tartalmazza az Aereco szellőzőt is.

Aereco légbvezető árak

Aereco Eaf 309 akusztikus nem lezárható légbevezető

bruttó ár: 16,375 Ft/db

Az Aereco S.A. által fejlesztett EAF309-es egy növelt léghozamú, akusztikus (zajcsökkentő) légbevezető. Műanyag, fa és alumínium nyílászárókhoz egyaránt alkalmazható. Felszerelése és karbantartása egyszerű. Nyílt égésterű gázkészülékek légellátásához alkalmazható fix léghozamú légbevezető (Gázművek elfogadja). Rendelhető fehér vagy barna színben.

(RENDELÉSRE 2 HÉT)

Aereco Efa 581 nem lezárható légbevezető

bruttó ár: 20,515 Ft/db

Műanyag, fa és alumínium nyílászárókhoz egyaránt alkalmazható. Felszerelése és karbantartása egyszerű. Nyílt égésterű gázkészülékek légellátásához alkalmazható fix léghozamú légbevezető (Gázművek elfogadja). Rendelhető fehér vagy barna színben.

(RENDELÉSRE 2 HÉT)

Aereco Emm716 higroszabályzású + manuálisan lezárható légbevezető

Eredeti bruttó ár: 18,515 Ft/db

Akciós bruttó ár: 14,249 Ft/db
Komforttér szellőzéséhez alkalmazható standard légbevezető, műanyag, fa és alumínium nyílászárókhoz egyaránt alkalmazható. Felszerelése és karbantartása egyszerű. Rendelhető fehér vagy barna színben. Standard önszabályozó, automatikus működésű, higro(pára)érzékelős légbevezető elem 5-35 m3/h (10 Pa), 10-70 m3/h (40 Pa) lezárható típusváltozata. Mivel manuálisan is szabályozható így a gázművek által nem elfogadott, első sorban penészesedés esetén javasolt.

(RAKTÁRON)

Aereco Emm916 higroszabályzású nem lezárható légbevezető

Eredeti bruttó ár: 18,515 Ft/db

Akciós bruttó ár: 14,249 Ft/db
Komforttér szellőzéséhez alkalmazható standard légbevezető, műanyag, fa és alumínium nyílászárókhoz egyaránt alkalmazható. Felszerelése és karbantartása egyszerű. Rendelhető fehér vagy barna színben. Standard önszabályozó, automatikus működésű, higro(pára)érzékelős légbevezető elem 11-35 m3/h (10 Pa), 10-70 m3/h (40 Pa) nem lezárható típusváltozata. Mivel manuálisan NEM szabályozható, így a gázművek által elfogadott. Egyaránt alkalmas gázkészülékek légutánpótlása és penészesedés esetén egyaránt.

(RAKTÁRON)

Aereco 3 mm-es külső oldali rovarrács légbevezetőhöz 

bruttó ár 2,100 Ft/db

fehér és barna színben. A külső esővédők az ablak-, illetve falszerkezetet, valamint a belső teret védik az időjárás viszontagságaitól, és a csapóeső bejutása ellen. Természetesen esztétikai szerepük is van: mutatósan takarják a szellőzőrést a homlokzaton, vagy az ablakon. Emellett rovarvédelemi szerepük is fontos. Lapos kivitelének köszönhetően redőnyök esetén is alkalmazható.

(RAKTÁRON)

Műanyag ablakok beépítési anyagainak forgalmazása

műanyag párkány.hu

További párkány kínálatunk

Kedvezményes párkány árainkhoz kattintson a kívánt termék képére!

Műanyag párkány fehér


Műanyag párkány színes


Alumínium párkányLindab párkányvégzárók és egyébb termékek


VÁRJUK KIVITELEZŐK ÉS VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT
Viszont eladói árgaranciánknak köszönhetően versenyképes árakat tudunk biztosítani minden kedves érdeklődőnknek

 viszonteladói program


MŰANYAG PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es műanyag párkány fehér


 Bruttó 2,150 Ft/m


 párkány árak 

ALUMÍNIUM PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es élhajlított alumínium párkány fehér


 Bruttó 5,574 Ft/m


 párkány árak


Műanyag párkány - VÁGÁSI FELÁR NÉLKÜL AKCIÓSAN!!!

univerzális kültéri és beltéri műanyag párkányok raktárról