Wintex Bau KFT+
Univerzális ablakpárkányok kis és nagykereskedelme

Müanyagpárkány.hu

Raktárkészletes párkány forgalmazás, ingyenes méretre vágással és 50,000 Ft feletti megrendelésnél ingyenes kiszállítással akció!

Párkányaink

Cégünk kiváló minőségű ablakpárkányokat forgalmaz raktárkészletes rendszerben. Ami Önnek azt jelenti hogy akár már a megrendelés napján átveheti tőlünk ablakpárkányát.

Azon kedves vásárlóinknak akik nem Budapesten vagy annak 30km-es vonzáskörzetében laknak, az ország bármely pontjára eljuttatjuk megrendelésüket 72 órán belül.

Raktárkészletünkben megtalálhatóak a fehér műanyag párkányok több méretben illetve színes párkány is rendelhető de azt csak egyedi megrendelésre néhány napos határidővel tudjuk egyenlőre teljesíteni.

müanyag párkány.hu


Müanyag párkány fehér

A műanyag ablak párkányok külső felülete egy olyan koextrudált réteg, amelynek 4000 órás EXON laborvizsgálati eredménye kimagasló UV stabilitást (színtartósságot) biztosít.

A sűrű és erős tartóbordázatának köszönhetően, műanyag párkányinknak kimagaslóan jó a tartó szilárdsága könnyű a szerelhetőségük valamint a megbízhatósági értékük is.

A nagy pontossággal és odafigyeléssel készülő párkányainknak legfőbb tulajdonsága a felületkezelésben van, amihez párosul a megfelelő fal vastagság is,így műanyag párkányaink :

  • nem csíkosak felülről nézve
  • extra fényes a felületük,
  • alulról speciálisan bordázottak, megkönnyítve termék beépítését.

Ugrás a fehér műanyag párkány árakra

müanyag párkány.hu

Müanyag párkány színes

Színes müanyag párkány 4 hetes határidövel rendelhetö!

A műanyag ablak párkányok úgy mint a műanyag ablakok is nem feltétlen készülnek fehér szinben. Ebben az esetben egy speciális fa erezet mintás úgynevezett RENOLIT fóliás bevonatot tesznek ami utánozza a fa mintázatát. Így természetesen a párkányainkra is ugyan az a Renolit fólia kerül mint az ablakokra, ennek köszönhetően párkányaink tökéletesen illeszkednek nyílászárójához. A színes kasírozott műanyag párkányokat nem javasolt kültérre helyezni.

Műanyag párkány színek:

  • Aranytölgy
  • Mahagóni,
  • Dió,
  • Sötét tölgy,
  • Világos Bükk


Ugrás a színes műanyag párkány árakra

müanyag párkány.hu

Alumínium párkány

Cégünk műanyag párkányaink mellett természetesen alumínium párkányok forgalmazásával is foglalkozik. Ezen termékeinket választható színekben és igény szerint akár egyedi méretre hajlítva is megrendelheti az egyedi méretre hajtás felár nélkül értendő.

Példa:

Ha Önnek 27cm-es mélységű alumínium párkány kell akkor a szabványméret szerinti 30cm-est kell alapul venni. Így az ár a 30-as alumínium párkány ára.

Alumínium párkányaink alapesetben 1,3mm vastag színterezett alumíniumból készülnek. Ha ettől eltérő anyagvastagságú ablakpárkányra van szüksége azt jelezze már az árajánlatkéréskor
műanyag párkány.hu

Lindab párkány, lemez párkány

Nem csak alumínium párkány vásárlására, de költséghatékony Lindab lemezpárkány vásárlására is lehetőséget biztosítunk. 

Ezen párkányaink, az alumínium párkányoknál alkalmazott kondíciók szerint vásárolhatóak meg, természetesen választható színekben és méretre hajlítva. 

Anyagában horganyzott kivitelének köszönhetően a lemez párkányoknak is hosszú élettartama van. A Lindab párkányaink egyenlőre csak 0,6mm-es vastagságban érhetőek el, ellenben az alumínium párkányok 1,2mm-es vastagsággal rendelkeznek, anyag összetételüknek köszönhetően mégis sokkal merevebb tartást biztosítanak mint az alumínium párkányok.

Ugrás az Alumínium párkány árakra.
műanyag párkány.hu

VÁRJUK KIVITELEZŐK ÉS VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT
Viszont eladói árgaranciánknak köszönhetően versenyképes árakat tudunk biztosítani minden kedves érdeklődőnknek

 viszonteladói program


MŰANYAG PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es műanyag párkány fehér


Bruttó 1,891 Ft/m


 párkány árak 

ALUMÍNIUM PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

16cm-es alumínium párkány fehér


Bruttó 2,973 Ft/m


 párkány árak


Műanyag párkány - VÁGÁSI FELÁR NÉLKÜL AKCIÓSAN!!!

univerzális kültéri és beltéri műanyag párkányok raktárról