Univerzális ablakpárkányok kis és nagykereskedelme

Műanyagpárkány.hu

Belsőtokos redőny | Ráépíthető redőny árak és termék ismertető

Belsőtokos redőny gyártása, kis és nagykereskedelme

Ráépíthető redőny, avagy a régi belsőtokos redőny újragondolása

belsőtokos redőnyA régi gerébtokos ablakok feletti redőnyszekrének lássukbe a lakások legnagyobb hőhíd problémáját okozzák. Ezeket az ablakcseréjekor érdemes megszüntetni, és új redőnyre cserélni. De mi van ha megszoktuk, vagy éppenséggel szeretjük ezt a megoldást, hiszen a redőny az ablak tetején helyzekedik el, nem takarja a ki az értékes napfényt. A megoldás a felsőtokos redőny rendszer jelenti. A felsőtokos vagy ráépített redőny, lényegében a régi redőny korszerű változata. Több méretben készített műanyagdobozolása, a redőnyszekrény belselyébe elhelyezett szigetelőbetéteknek köszönhetően nem jelentenek hőhídat mint a régi öreg redőnyök.

Természetesen rendelhető kombi kivitelben is, így a szúnyoghálót is a hagyományos redőnyöknél megszokott módon fogjuk tudni üzemeltetni. A felsőtokos redőnyt használhatjuk új építésű házaknál is, viszont figyelembe kell venni ilyenkor az ablaknyílások kialakításánál, hogy a redőny szekrény az ablak tervezett méretét átlagosan 25 cm-rel növeli majd.

Vásárolhatok alumínium felsőtokos redőnyt?

A válasz az, hogy természetesen igen. Viszont vegyük figyelembe, hogy a ráépített redőnyök esetében a redőnydoboz kizárólag műanyagból készül, viszont a palást, vagyis a redőny lécei valamint a lefutók, azok alumíniumból. Ha színes vagy az ablakkal azonos fóliázású felsőtokos redőnyt szeretnénk vásárolni, annak sincs akadálya hiszen a látszó alumínium elemek mind a választott színben készülnek el. A redőny szekrény lehet alsó szerelőnyílású, abban az esetben érdemes ezt választani, ha nem szertnénk látni a redőnydobozt. Vagy ha szeretnénk látni, akkor a szemből szerelő nyílású. A színes alumínium belsőtokos redőny estében, ha fóliázott szekrényt szeretnénk, mert az a tervünk, hogy látható maradjon a redőny doboz, az sem jelent akadályt, hiszen ilyenkor a redőny dobozolását is a választott fóliával készítjük el.

A belsőtokos alumínium redőny fólia színei ha a dobozt is szeretnénk színezni:

  • Aranytölgy
  • dió
  • mahagóni

Minden más esetben a doboz fehér, és a látszó elemek a választott színben készülnek el. A műanyag felsőtokos redőnyt ahogy az összes műanyag redőnyünket is csak kizárólag fehér színben gyártjuk, ha színes redőnyt szeretnénk csak alumíniumot tudunk biztosítani. Hogy miért nem gyártunk színes műanyag redőnyt arra a műanyag redőnyök oldalon talál választ.

szúnyoghálós belsőtokos redőnyMotorizálható a belsőtokos redőny?

Természetesen igen. Mivel a redőnymotor minden esetben a redőnytengelybe kerül beépítésre, így nem igényel extra helyet a redőnyszekrényen belül. A belsőtokos redőnyök motorizálása azonos megoldás mint a hagyományos redőnyöké. Motorizálás esetén ne feledjük, hogy a redőnymotorok üzemeléséhez szükséges, hogy 220 V-os tápellátást vezessünk a redőny mellé.

Részletesebb leírást a motoros redőnyök lapon talál.

Utólag is felszerelhető a belsőtokos redőny az ablakra?

Nem. A felsőtokos vagy másnéven ráépített redőnyöket KIZÁRÓLAG, az új ablakkal együtt lehet beépíteni. A beépítéskor az ablakbeépítő először felszereli a redőnyt az ablak tetejére, majd az ablakkerettel együtt teszi be a nyílásba a redőnyt. Mivel a redőnydoboz 4,5cm-rel túl lóg az ablakon, így utólag nem lenne lehetőség azt beszerelni.

A régi redőnyszekrényt fel lehet újítani ha nem szeretnék ablakot cserélni?

Igen megoldható, de nem lehet kicserélni új belsőtokos redőnyre, csak a redőny belsejét lehet felújítani. A felújítás során, a régi redőnypalástokat, a tengelyt és a gurtnit is eltávolítjuk, majd, új a belsőtokos redőnnyel megegyező alkatrészekre cseréljük. A redőnydoboz szigetelését viszont, nem, vagy csak nagyon kismértékben lehet megoldani. Ha szükséges, akkor a régi bevésős gurtni automatát is ki tudjuk cserélni újra.

Az új ablakra is lehet kérni bevésős gurtni automatát?

Nem mivel azt a keskeny tokba nem lehet beépíteni. A belsőtokos redőny esetében is a manapság már hagyományosnak számító gurtnigyűjtő automatát szereljük fel.

Belsőtokos redőny kiskereskedelmi áraink

A belsőtokos redőny áraink számításánál 1,3m2 kerekítést alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy minden redőny ami nem éri el az 1,3m2 területet erre a méretre kerül felkerekítésre az árszámításakor. A belsőtokos redőny áraink változásának jogát, ugyan úgy ahogy az összes a weboldalon szereplő termék esetében is fenttartjuk.

Fehér műanyag felsőtokos redőny árak:

  • Fehér műanyag belsőtokos redőny bruttó ár:     40,800 Ft/m2
  • Fehér kombi műanyag belsőtokos redőny bruttó ár:  47,543 Ft/m2

Fehér alumínium felsőtokos redőny árak:

  • Fehér alumínium belsőtokos redőny bruttó ár:     53,994 Ft/m2
  • Fehér kombi alumínium belsőtokos redőny bruttó ár:   59,970 Ft/m2

Renolit fóliás alumínium felsőtokos redőny árak:

  • Fóliás alumínium belsőtokos redőny bruttó ár:     70,006 Ft/m2
  • Fóliás kombi alumínium belsőtokos redőny bruttó ár:   78,815 Ft/m2

Ingyenes személyre szabott árajánlatot itt kérhet redőnyeire és szúnyoghálóira Árajánlat kérése redőnyökre

 

műanyag párkány.hu

További párkány kínálatunk

Kedvezményes párkány árainkhoz kattintson a kívánt termék képére!

Műanyag párkány fehér


Műanyag párkány színes


Alumínium párkányMűanyag redőny


Szúnyoghálók


VÁRJUK KIVITELEZŐK ÉS VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT
Viszont eladói árgaranciánknak köszönhetően versenyképes árakat tudunk biztosítani minden kedves érdeklődőnknek

 viszonteladói program


MŰANYAG PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es műanyag párkány fehér


Bruttó 2,150 Ft/m

 párkány árak 

ALUMÍNIUM PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es élhajlított alumínium párkány fehér


Bruttó 5,574 Ft/m


 párkány árak


Műanyag párkány - VÁGÁSI FELÁR NÉLKÜL AKCIÓSAN!!!

univerzális kültéri és beltéri műanyag párkányok raktárról