Univerzális ablakpárkányok kis és nagykereskedelme

Műanyagpárkány.hu

Műanyag redőny | Műanyag redőny árak és termék ismertető

Műanyag redőny gyártás, kis és nagykereskedelem

 

új típusú műanyag redőnyA műanyag redőnyöknek alapvetően két fajtája van. A régi és az új típusú műanyag redőny. Cégünk kizárólag utóbbival foglalkozik, így továbbiakban minden ami a leírásban szerepel erre a redőny fajtára vonatkozik. Az új típus műanyag redőnyök minősége hasonlóan magas mint az alumínium redőnyöké, de attól költséghatékonyabb megoldást biztosítanak. A jó mínőségű műanyag redőny szintén hozzá járuljhat lenegedett palást mellett, a lakás energiamegtakartásához.

A Lindab anyagában horganyzott redőny doboz, a hagyományos vastokkal ellentétben nem rozsdásodik, az általunk gyártott műanyag redőnyök még 60cm szélességnél is garantáltan fém tengellyel készülnek. A fém tengely a csendesebb és könyebb működés érdekében csapágyakkal kerül ellátásra. A záróléc gumírozott alumnium rejtett ütközővel. Ez nem csak jobb indítási súlyt biztosít, de a rejtett ütköző esztétikusabb látvány, mint a régi kiáló műanyag ütköző. A rejtett ütközőnek szintén nagy előnye, hogy pl. erkélyajtó esetében a redőny elé tudjuk felszerelni a szúnyoghálót.

Kombi műanyag redőny, vagyis a redőny beépített szúnyoghálóval

kombi szúnyoghálós műanyag redőnyA műanyag redőnyeink legkedveltebb változata a kombi redőny. A kombi kifejezés onnan ered, hogy a redőnydobozba van integrálva a rolós szúnyogháló, így lényegében, kedvezőbb áron tud megvenni egy komplett árnyékolót, mintha külön venné meg a redőnyt és hozzá egy roló szúnyoghálót is. Emellett kevesebb helyet foglal (nem takrja ki annyira a fényt mint a két külön dobozolás), valamint esztétikusabb látványt is biztosít.

Ahogy a normál változat esetében, ennél a redőnytípusnál is kefés lefutót alklamazunk, de mivel itt egy szúnyogháló is bepítésre kerül a redőny mellé, ezért dupla sínes lefutó segítségével biztosítjuk, az egymástól független működést. A kombi redőny esetében, a redőny lamellái vannak a külső oldalon, míg a szúnyogháló a belső oldalra kerül beszerelésre. Ezzel a szúnyogháló védve van leengedett palást mellett egy viharos időben.

 

A műanyag redőnyeink műszaki tartalma

 • lindab anyagában festet félig csapott redőnytok
 • teljesen megegyezik az alumínium redőny külső formavilágával
 • redőnytengely MINDEN méret esetén fém csapágyazott kivitel
 • redőny oldal pofa alumínium csapágyazott tengely fogadására alkalmas
 • redőnyléc 37mm-es UV stabil műanyagból készül RAL 9016
 • redőny keskeny lefutó láb 22, 53 mm-es kefe betétes zajcsökkentő műanyag
 • redőnytok fehér vagy barna színben választható
 • redőny lefutó másnéven redőny láb fehér műanyag
 • redőny záróléc gumírozott alumínium rejtett ütközővel készül
 • fehér gurtnibegyűjtő automatával.

Alumínium műanyag redőny - egy kis plusz

Az alumínium műanyag redőny a legmagasabb osztályú műanyag redőny fajta. Ideális választás, amikor egy kivitelezés során, szeretnénk felredőnyözni a házat alumínum redőnyökkel, de a pénzünk nem biztos, hogy kitart a kivitelezés végéig. Mivel az alumínium műanyag redőnyök esetében a komplett alumínium redőnyt készítünk, kizárólag a a redőny lamellákat csináljuk meg műanyagból, így utólag is gyorsan alumíniumra cserélhetők maradnak. Az alumínium műanyag redőnyök sem motorizálhatóak mindaddig amíg a redőny palástot műanyagról alura nem cseréljük. Az alumínium műanyag redőny akkor is ideális választás, ha a ház olyan oldalára kell redőnyt felszerelni, ahol a redőny jobban ki van téve az időjárási viszonyoknak. Rendelhető mormál és kombi szúnyogáhlós kivitelben is egyaránt.

Az alumnium műanyag redőny továbbá szintén elérhető vakolható redőny kivitelben is.

Miért éri meg az alumínium műanyag redőnyt választani?

Azok akik cseréltették már redőnyeiket, valmiért alumnium redőnyt még nem cseréltünk sose. Feltűnhet, hogy azokon a pontokon romlott el a redőny amik ennél a redőny rendszernél alumíniumra cseréltünk. Vagyis a burkolati elemek és a mechanikus mozgásért felelő elemek. Ugyancsak jó választás lehet ha kedvező áron szeretnénk minőségi redőnyt vásárolni, viszont későbbiekben akár motorizált mozgatású redőnyben is gondolkodunk. Tudjuk számos cég motorizál meg műanyag redőnyt, de mi minőségpolitikai okokból nem tesszük meg. Az alumnium műanyag redőny esetében, a palást késúbbiekben alura történő cseréjével egyrészt teljesen alumnium redőnyhöz jutunk, más részt, ha már úgy is palástot cserélünk bekerülhet a motor is akár a helyére. Ezzel a két mozdullattal máris műanyagból motoros alumínium redőnyre váltottuk ki redőnyeinket, és nem kellett egyszerre nagyobb költségbe verni a pénztárcánkat sem.

Miért nem gyártunk színes műanyag redőnyt?

Az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb műanyag léc színes kivitelben, főleg a déli oldalon, túl erős napsütésnek van kitéve. Ez a legjobb minőségű műanyag esetében is előbb vagy utóbb a redőny lamellák minőségi rovásához vezetnek. Minél sötétebb a szín, annál rosszabb a helyzet, mivel a redőnypalást nem veri vissza a bejövő napfényt, hanem magába szívja, és akár 60-70 °C -ra is növelheti a műanyag hőmérsékletét. Ezz az igénybevételt, még a legjobb minőségű műanyag lamella sem fogja hosszú évekig leviselni. A kilágyult, majd újra lehült lamella, folyamatos hőmérséklet ingadozása hatására, kikeményedik, és a redőny palást szakadásához vezet. Az ilyen redőnyöket magunknak sem szerelnénk fel, nem hogy másnak eladjuk. Ez érvényes az alumnium műanyag redőnyeinkre és a belsőtokos redőnyökre egyaránt.

Színes redőny esetében csak alumnium redőnyt válasszunk.

Műanyag redőny kiskereskedelmi áraink

A műanyag redőny áraink számításánál 1,3m2 kerekítést alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy minden redőny ami nem éri el az 1,3m2 területet erre a méretre kerül felkerekítésre az árszámításakor. A műanyag redőny áraink változásának jogát, ugyan úgy ahogy az összes a weboldalon szereplő termék esetében is fenttartjuk.

 

Műanyag és alumnium műanyag redőnyeink m2 árai bruttó kiskereskedelmi áron:

 • Fehér műanyag redőny bruttó ár:               18,746 Ft/m2
 • Fehér kombi műanyag redőny bruttó ár:  26,562 Ft/m2
 • Fehér alumínium műanyag redőny bruttó ár:     27,893 Ft/m2
 • Fehér kombi alumínium műanyag redőny bruttó ár:   43,449 Ft/m2

Ingyenes személyre szabott árajánlatot itt kérhet redőnyeire és szúnyoghálóira Árajánlat kérése redőnyökre

műanyag párkány.hu

További párkány kínálatunk

Kedvezményes párkány árainkhoz kattintson a kívánt termék képére!

Műanyag párkány fehér


Műanyag párkány színes


Alumínium párkányMűanyag redőny


Szúnyoghálók


VÁRJUK KIVITELEZŐK ÉS VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT
Viszont eladói árgaranciánknak köszönhetően versenyképes árakat tudunk biztosítani minden kedves érdeklődőnknek

 viszonteladói program


MŰANYAG PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es műanyag párkány fehér


Bruttó 2,150 Ft/m

 párkány árak 

ALUMÍNIUM PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es élhajlított alumínium párkány fehér


Bruttó 5,574 Ft/m


 párkány árak


Műanyag párkány - VÁGÁSI FELÁR NÉLKÜL AKCIÓSAN!!!

univerzális kültéri és beltéri műanyag párkányok raktárról