Univerzális ablakpárkányok kis és nagykereskedelme

Műanyagpárkány.hu

Műanyag párkány | műanyag ablakpárkány árak és termék ismertető

Szúnyogháló gyártás, kis és nagy kereskedés, fix hálótól a rólós szúnyoghálóig 

szunyoghálóA szúnyogháló mára már csak a nevében szúnyogháló, hiszen nem csak a rovarok ellen, de a levegőben szálló szöszök, allergia okozó szálló anyagok, por, valamint falevelek elleni védelemben is szerephez jutottak. A jól megtervezett és kivitelezett szúnyoghálók az éjszakai megfelelő minőségű pihenéshez is hozzá járulnak, hiszen nincs is rosszabb mint nyáron az éjszaka közepén a szúnyog zümmögésére kellni, a csipések okozta kellemetlenségekről nem is beszélve.

Számos szúnyogháló típus van jelen a piacon, ezek között vannak fix és nyitható kivitelű szúnyoghálók egyaránt. A redőnybe integrált szúnyoghálók is lényegében ugyan azon az elven működnek mint a rolós szúnyoghálók, csak a redőny dobozba kerülnek beépítésre, és nem külön álló eszközök, ezeket hívjuk kombi redőnyöknek.

A szúnyogháló anyag szerint lehet műanyag keretes (csak fix szúnyogháló esetében) vagy alumínium keretes, ezek már fix és valamilyen mechanikai eszköz által nyitható kivitelüek.

Színválasztékukat tekintve a fehértől, a választható RAL színesektől egészen a faerezetes fóliás kivitelig minden fajta rendelkezésre áll, hogy a szúnyogháló a lehető legjobban harmónizáljon az ablakokkal.

Műanyag fix keretes szúnyogháló

fix keretes szúnyoghálóA fix szúnyogháló lehet, műanyag keretes, ezeket első sorban kisebb méretű ablakok esetében javasoljuk, vagy alumínium keretes kivitelűek. Az alumínium keretes kivitelek esetében számos szín és fólia is rendelkezésre áll.

A fix keretes szúnyogháló esetében, érdemes figyelembe venni, hogy csavarokkal történő rögzítés után az ablaknyíláson nem lehet kiadni semmit. Léteznek a peremes vagy falcos fix szúnyoghálók is, ezek az ablak tömítőgumiját használják arra, hogy ráfeszüljenek az ablak keretre. Ezek a peremes hálók már manuálisan is eltávolíthatóak, de alklamazásukat nem javasoljuk, mivel idővel az ablak tömítőgumijának, maradandó elváltozását okozzák.

A fix szúnyohálók esetében fontos figyelembe venni, hogy alkalmazásukhoz csak egyenes felület kell, az ablak tok síkjából semmi nem állhat ki, ilyen akadály lehet a fa ablakok szárnyára erősített alumínium vízvető, ami meggátolja a felszerelést. Ha mégis ragaszkodunk a fix szúnyogháló kivitelhez, akkor kiemelőkeretet kell felszerelni az ablakra ami eltartja a szúnyoghálót a kiálló akadályoktól.

A fix kerets szúnyoghálók UV álló szürke hálóval készülnek ami hósszú évekig ellenáll a környezet viszontagságainak.

 

Rolós szúnyogháló avagy a mobil szúnyogháló

rolós szúnyoghálóA legnépszerűbb szúnyogháló kivitel. A kombi redőnyökbe is ez kerül integrálásra. A rolós szúnyogháló legnagyobb előnye a mozgathatóság, a könnyű felszerelhetőségének köszönhetően ott is alklamazható ahol a fix szúnyogháló, már létráról sem elérhető. A mobilháló szürke üvegszálas hálóval készül, amit egy rugós tengely feszítmeg, illetve ugyan ez a mechanika végzi a háló begyűjtését is, ha nincs rá szükség. A rolós szúnyogháló kerete és a gyűjtő doboz is egyaránt alumíniumból készül. Rendelhető fehértől a színes és fóliás kivitelig egyaránt.

Alkalmazható ablakra és ajtóra egyaránt. Ablakok esetében a mozgatás fentről lefelelé függőleges irányba történik, míg az ajtók és erkélyajtó esetében oldalirányba húzható vízszintes mozgatást alkalmazunk.

Mi van, ha két szárnyú az erkélyajtó amire szúnyoghálót szeretnénk tenni?

Ebben az esetben mind két oldalon van egy gyűjtő automatika, és két oldalról összefelé húzhatóak a szúnyoghálók, majd egy a szereléskor beállított pozíciónál fognak találkozni. A két oldal egymástól független üzemelésü.

Fel lehet szerelni bejárati ajtóra is a rolós szúnyoghálót?

Ahogy a fix szúnyoghálót, a rolós szúnyoghálót is lehet utólag, már meglévő ablak, sőt meglévő redőny elé is tenni. Ugyan csak megoldható olyan ajtók elé történő szerelés ahol a külső oldalon is van kilincs, ehhez két megoldás létezik. Ha van lehetőség rendeljük lapos kilinccsel az erkélyajtót, ebben az esetben biztos nem lesz útban a kilincs se a redőnynek, sem a szúnyoghálónak. Ha ez nem megoldható, mint ahogy a bejárati ajtók esetében sem, akkor un. kiemelőkeretet kell felszerelni, ami kiemeli a rögzítés síkját a kilincs síkján túlra.

Pliszé szúnyogháló

pliszés szúnyogálóA pliszé szúnyogháló az egyik leg exlúzívabb szúnyogháló típus. Nagyon elegáns feszítő rugó és rögzítő mágnes nélküli zárása, a lehető legkönyebb működtetést biztosítja. A pliszé szúnyogháló további előnye, hogy bárhol megállítható, így kisebb szélességű két szárnyas erkélyajtó esetében is remekül alkalmazható, anélkül, hogy két oldali gyűjtéssel kellene gyártani a szúnyoghálót.

Az ajtóhoz készített szúnyoghálók vízszintes mozgatásuk miatt, nem lehet a redőnydobozba integrálni, így azokat a redőny elé kell felszerelni. Ez sok esetben nem szerencsés, viszont a pliszé szúnyoghálók egy egyedi fajtája esetében, ezek a mini pliszé, szúnyoghálók a háló a redőny és az ablak közé szerelhető. Ennek eléréséhez csak annyit kell tenni, hogy a redőnyt kombi lábbal kell gyártani, így meg marad a hely a szúnyoghálónak.

A pliszé szúnyoghálók gyűjtése egy vagy két oldali, a szúnyogháló nem tekeredik mint a rolós háló esetében, hanem gyárilag harmónika szerűen vasalt megoldást alkalmazunk. A háló színe minden esetben fekete. A pliszé szúnyogháló rendelhető ablakra és ajtóra egyaránt, viszont ablakok esetében is oldal irányú vízszintes működéssel gyártható.

Az alumínium keret lehet alapszínek ben fehér vagy barna, fóliázott és RAL skála szerinti egyedi színben készített.

Nyíló szúnyogháló ajtó

nyíló szúnyoghálóajtóA nyíló szúnyogháló ajtók a legrégebbi ajtóra szerelhető rovarvédelmi eszközök. A legnagyobb előnyük a könnyű kezelés, valamint ha van kisállatunk akkor un. petháló alkalmazása mellett nem kell félnünk attól, hogy kiszakad a szúnyogháló ajtó szövete.

A petháló lényegében egy az üvegszálas szúnyogháló anyagával azonos sűrű szövésű fémháló, ami jobban ellenáll a kis testű kutyusok és cicák okozta szakadásoknak.

A nyíló szúnyogháló ajtók minden esetben alukeretes kivitelben készülnek, a kersztmerevítő egyben a fül szerepét is betölti. A bejárati ajtók és külső kilinccsel rendelkező erkélyajtók esetében a fentebb tárgyalt módon, kiemelő keret segítségével tudjuk felszerelni. Lehet egy és két szárnyú kivitelü is egyaránt.

Elérhető fehér, fóliás és egyedi színben egyaránt.

Szúnyogháló kiskereskedelmi áraink

A szúnyogháló áraink számításánál 1,3m2 kerekítést alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy minden szúyogháló ami nem éri el az 1,3m2 területet erre a méretre kerül felkerekítésre az árszámításakor. A szúnyogháló áraink változásának jogát, ugyan úgy ahogy az összes a weboldalon szereplő termék esetében is fenttartjuk.

 

Fehér szúnyogháló m2 árai bruttó kiskereskedelmi áron:

  • Fehér műanyag fix keretes szúnyogháló bruttó ár:            9,251 Ft/m2
  • Fehér alu fix alumínium keretes szúnyogháló bruttó ár:   23,616 Ft/m2
  • Fehér alu fix peremes alumínium szúnyogháló bruttó ár:   20,209 Ft/m2
  • Fehér rolós szúnyogháló ablakra bruttó ár:     23,244 Ft/m2
  • Fehér rolós szúnyogháló ajtó bruttó ár:     28,585 Ft/m2
  • Fehér nyíló szúnyogháló ajtó KERETES bruttó ár:     37,026 Ft/m2

Az egyedi RAL színteres vagy fóliás kivietlű szúnyoghálókra kérjen árat emailben, vagy érdeklődjön telefonon, de kérhet, ingyenes személyre szabott árajánlatot redőnyeire és szúnyoghálóira Árajánlat kérése redőnyökre

műanyag párkány.hu

További párkány kínálatunk

Kedvezményes párkány árainkhoz kattintson a kívánt termék képére!

Műanyag párkány fehér


Műanyag párkány színes


Alumínium párkányMűanyag redőny


Szúnyoghálók


VÁRJUK KIVITELEZŐK ÉS VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT
Viszont eladói árgaranciánknak köszönhetően versenyképes árakat tudunk biztosítani minden kedves érdeklődőnknek

 viszonteladói program


MŰANYAG PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es műanyag párkány fehér


Bruttó 2,150 Ft/m

 párkány árak 

ALUMÍNIUM PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es élhajlított alumínium párkány fehér


Bruttó 5,574 Ft/m


 párkány árak


Műanyag párkány - VÁGÁSI FELÁR NÉLKÜL AKCIÓSAN!!!

univerzális kültéri és beltéri műanyag párkányok raktárról