Univerzális ablakpárkányok kis és nagykereskedelme

Müanyagpárkány.hu

Raktárkészletes műanyag párkányaink, ablakaink mellett mostantól, redőnyöket is vásárolhat nálunk rövid határidővel.

Redőny

A műanyag párkányok mellett, most már alumínum és műanyag redőnyöket is vásárolhat, rövid 1-2 hetes gyártási idővel fehér szín esetén, a színes árnyékolók valamivel hosszabb 2-3 hetes gyártási idővel készülnek. Kibővített termék kínálastunkban az egyszerű műanyag redőnyöktől a távműködtetésű aluímnium redőnyökig minden fajta kivitelt megtalál. A redőnyök, talán a legkedveltebb árnyékolástechnikai eszközök a hazai piacon. Viszonteladónk számos alkalommal kérdezték már tőlünk redőnyökkel nem akarunk-e foglalkozni viszonteladói partner programunkban, így mivel a lakossági redőny gyártás adott volt már évek óta, felvettük ezeket a termékeket is a kínálatunkba.

Műanyag redőny

A legkeresettebb árnyékoló a műanyag redőny, a termék kínálatunkban KIZÁRÓLAG az újtípusú műanyag redőny került bevezetésre. Az új típusú műanyag redőny egyik közkedvelt fajtája a kombi redőny. A kombi redőny esetében a redőnydobozba kerül beépítésre a szúnyogháló is. Ezzel egy terméket vásárol, mégis két különböző felhasználási módot kap kedvezőbb áron mintha külön vásárolná meg.

Műanyag redőny árak 

Alumínium redőny

Alumínium redőny lécValamivel költségesebb megoldás, de számos előnyt biztosít az alumínium redőny. Ebben az esetben a redőny minden alkatrésze alumíniumból, készül, a redőny palástja (a redőnylécek) szintén alumíniumból készülnek, ráadásúl Purhab kitöltésük miatt, hőszigetelő funkciót is ellátnak. Az alumínium redőnymásik nagy előnye a műanyaghoz képest, a motorizálhatóság. Az alumínium redőnyeink, ugyan csak megvásárolhatóak kombi szúnyoghálós kivitelben is.

Míg a műanyag redőnyöket, csak fegér kivitelben értékesítjük, addig az alumínium redőny estében számos szín és fautánzatú fóliázási lehetőség áll rendelkezésre, hogy az ablakaival legjobban harmónizáló kivitelt találja meg.

müanyag párkány.hu

Alumínium redőny árak 

Vakolható redőny

Alumínium redőny lécA vakolható redőnyöket, első sorban az új építésű valamint a szigetelés előtt álló házaknál alkalmazzuk. A vakolható redőny nagy előnye, hogy redőny dobozt a szigetelés mögér rejtve diszkrét megjelenést biztosít a háznak. Nem kell aggódnunk akkor sem, ha egy estleges meghibásodás miatt a redőnyhöz hozzá szeretnénk férni, hiszen a vakolható redőnyök alsó szerelő nyílása csavarokkal van rögzítve, így könnyedén szerelhető marad a szigetelést követően is.

A vakolható redőnyök is, a hagyományos látszó tokos redőnyökkal azonos műszaki paraméterekkel rendelkeznek, vagyis az alapot minden esetben az új típusú redőny rendszer alkotja. Elérhető normál és kombi kivitelben, műanyag és alumínium változatban egyaránt.

müanyag párkány.hu

Vakolható redőny árak 

Belsőtokos redőny

belsőtokos redőnyA belsőtokos redőnyöket, hívják felső tokos redőnynek is, sok esetben keverik össze a vásárlók az előbb említett vakolható tokos redőnnyel. Nem véletlen, mert ahogy a vakolható változat, úgy a belsőtokos kialakítás is megengedi a redőny tok elrejtését. A nagy különbség a kettő között az, hogy míg a vakolható tokos redőnyt az ablakon kívül helyezzük el, addig a belső tokos redőnyök az ablak tetejére kerülnek, és a doboz a lakáson belül helyezkedik el.

A belsőtokos redőnyöket első sorban a régi kapcsolt gerébtokos ablakok kiváltásakor alkalmazzuk, mivel tulajdonképpen ezek az egykori lakáson belüli redőny szekrények mai korszerű megfelelői.

A belsőtokos redőny lehet alsó és szemből szerelhető kialakítású, annak függvényében, hogy elakarjuk-e takarni a dobozt vagy annak esztétikus fényes műanyag felületét látni szeretnénk a későbbiekben is.

A belsőtokos redőnyök még egy sajátosságuk van, ami szintén közre játszik a két redőny összekeverésében, az a szigetelés. A vakolható redőny esetében a szigetelést a redőny doboz elé a vakolat tartó élig tudjuk elhelyezni, míg a belső tokos redőny esetében ahogy a képen is látszik a szigetelő betétek, a redőnyön belül vannak elhelyezve.

A belső tokos redőny rendelhető műanyag és kombi kivitelben, alumíniumból és műanyagból egyaránt.

müanyag párkány.hu

Belsőtokos redőny árak 

Motoros redőny

motoros redőnyA redőnyök motorizálása mára már nem luxus cikk. Egyszerű kényelmes alkalmazást biztosítanak, hozzájárulhatnak a megfelelő vezérlések révén a ház energiafogyasztásának csökkentéséhez is. A motoros redőnyök nem csak új de meglévő redőny esetében is kialakítható. A motorizálás alapkövetelménye az, hogy a motorizálandó redőnyünk minden esetben alumínium palásttal legyel ellátva.

A motoros mozgatású redőnyök vezérlésére használhatunk egyszerű fali kapcsolót, vagy távirányító is. Valamint az egyre terjedő okosházvezérlésekbe is beköthető, ezáltal a házautomatika által vezérlhetővé válnak a megfelelő motor választása mellett.

müanyag párkány.hu

Motoros redőny árak 


Szúnyogháló

Fix keretes szúnyoghálófix szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló a legolcsóbb szúnyogháló típus. A keret anyaga lehet műanyag fehér vagy barna színű, de készülhet alumíniumból is, ebben az esetben fóliás, vagy RAL skála szerinti festéssel is készülhet. A szúnyogháló minőségi üvegszál alapú hálóval szereljük, így hosszú élettartamú, jól ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak is. A műanyag fix hálókat első sorban kisebb ablakok esetén javasoljuk, míg nagyobb ablakoknál az alumínium keretes hálókat érdemes választani.

müanyag párkány.hu
Szúnyogháló árak 

Rolós szúnyogháló

rolós szúnyoghálóA legkedveltebb és egyben legkényelmesebb használatot biztosító szúnyogháló fajta, a rolós vagy másnéven mobil szúnyogháló. A rolós szúnyoghálókat, lehet ablakra és ajtóra egyaránt rendelni. Az ablakra készített rolós szúnyogháló fentről lefele történő mozgatással készül, míg az erkélyajtóra készített változat oldal irányba történő mozgatással kerül legyártásra.

A rolós szúnyoghálók minden esetben alumínium kerettel készülnek alap szín a fehér RAL 9016 és a barna RAL 8019. De rendelhető az ablakokhoz és színes műanyag párkányainkhoz hasonló fóliás, illetve RAL skála szerinti festéssel készült kivitelben is.

A mobil szúnyogháló nagy előnye a fi keretes szúnyoghálóval szemben, hogy az ablaknyílást könnyen szabaddá tehetjük, illetve, ha nincs szükség rá a téli hónapok alatt, akkor kinyítva, feltekeredik a védelmet nyújtó alumínium dobozába. A háló anyaga a fix szúnyoghálóknál is alkalmazott szürke UV stabil üvegszál háló.

müanyag párkány.hu
Szúnyogháló árak 

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyoghálókat első sorban a prémium megoldások közé sorolják. Nem véletlen, huszen olyan innovatív fejlesztések révén került kifejlesztésre, aminek eredménye képpen a rolós szúnyoghálók minden gyerekbetegségét sikerült a megalkotásánál kiküszöbölni.

A pliszé szúnyogháló előnyei:

  • Nincs feszítő rugó, így nagyméretben is könnyen kezelhető
  • küszöbmentes kilakítása révén, minimális akadályt jelent csak a közlekedésben
  • akár a redőny palást alá is beszerelhető (mini pliszé)
  • működés közben nem csapódik vissza
  • a megfelelő záródáshoz nincs szükség a mágneses rögzítőkre
  • nagyméretű nyílások átfedésére is alkalmas

A pliszé szúnyoghálók alumínium keretes kivitelben bármilyen RAL skála szerinti színben és faerezetet utánzó fóliák közül a legelterjedtebb kivitelben egyaránt rendelhető. Az alap színei szintén a fehér RAL 9016 és a Barna 8019. A háló anyaga üvegszálalapú de a megszokottól eltérően, fekete színű.

műanyag párkány.hu
Szúnyogháló árak 

Nyíló szúnyogháló ajtó

nyíló szúnyogháló ajtóEz a legjobb választás, mert nagyon tartós. Középen, vízszintesen egy merevítő található. Ez egyben a fogantyú is. Lehet jobbos és balos nyitás irányú. Különféle zsanérokkal szerelhető. Kapható un. rugós zsanér, ami behúzza az ajtót. Mágnessel vagy csappantyúval zárható az ajtó szúnyogháló.

Ugyan csak javasolt olyan esetben, ha szabadon közlekedhető házi kedvencet tartunk. Ebben az esetben a keresztmerevítő alatti üvegszálas hálót, fém hálóra un. pethálóra cseréljük, ezzel elkerülhető hogy a kisállat a körmével a szúnyogháló szakadását okozza. Természetesen csak kistestű állatok esetében jelent megoldást, egy bernáthegyi vagy hasonló nagyobb testű kutyus ellen nincs jó megoldás.

A nyíló szúnyoháló ajtók minden esetben alumínium keretes kivitelben készülnek, a megszokott barna és fehér mellett fóliás és RAL színterezett kivitelben egyaránt rendelhető.

műanyag párkány.hu
Szúnyogháló árak 
VÁRJUK KIVITELEZŐK ÉS VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT
Viszont eladói árgaranciánknak köszönhetően versenyképes árakat tudunk biztosítani minden kedves érdeklődőnknek

 viszonteladói program


MŰANYAG PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es műanyag párkány fehér


Bruttó 2,150 Ft/m


 párkány árak 

ALUMÍNIUM PÁRKÁNY KISKERESKEDELMI ÁRAINKBÓL

15cm-es élhajlított alumínium párkány fehér


Bruttó 5,574 Ft/m


 párkány árak


Műanyag párkány - VÁGÁSI FELÁR NÉLKÜL AKCIÓSAN!!!

univerzális kültéri és beltéri műanyag párkányok raktárról